Cookie – sütik kezelése

Web-oldalunk cookie-kat alkalmaz. A cookie-k olyan text formátumú adatfájlok, melyek a böngészője által, saját merevlemezén tárolódnak. Tartalmuk kiterjed az Ön által látogatott és keresett Web-lapokra és hirdetésekre. A cookie-k ugyanakkor nem tartalmaznak személyes jellegű adatokat, úgy, mint nevet, címet, e-mail címet, stb. A cookie-t az oldal látogatója használja, például, hogy jogosultságot kapjon egy oldal információit megtekinteni.

Nincs szükség különleges beállításokra a böngészőjének ahhoz, hogy cookie-kat tudjon a számítógépére letölteni. Alapbeállítás esetén a böngészője fogadni fogja a cookie-kat, és egy listán tárolja őket (pl. az “Ideiglenesen letöltött internet fájlok”), mivel az semmiféle kockázati tényezővel nem jár. Amennyiben nem szeretné, hogy az üzemeltető cookie-kat alkalmazzon, úgy inaktíválja azok fogadását a Web-böngészőjében. További információkat talál erről saját böngészőjének súgójában.

Amennyiben fogadja a cookie-kat, azok 30 napig az Ön számítógépén kerülnek eltárolásra, hacsak Ön nem törli azokat már korábban. Figyelmeztetjük azonban, hogy a cookie-k használatának mellőzése a Web-oldalunk korlátozott működését vonhatja maga után.

Az oldalunk által kibocsájtott Cookie-k listája:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Cibdol cookie
  • Youtube cookie
  • Twitter cookie
  • Instagram cookie

Tájékoztatjuk, hogy a jelen weboldal használata során 3. féltől származó cookie-k (sütik) is kerülhetnek a berendezésére, amely a tartalmak közösségi oldalakon való megosztását, a látogatottsági statisztikák készítését vagy marketingtevékenységünk támogatását segítik elő.

  • Google Analytics: weboldalunk látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását külső szerverek segítik (google.com/analytics).
  • ún. Facebook, Twitter, Instagram és Youtube cookie: harmadik féltől származó cookiek, melyek részletes szabályozása a szolgáltatók weboldalain érhető el.
  • Cibdol: a Cibdol cookie segítségével weboldalunk látogatottsági és egyéb webanalitikai adataink belső mérését segítik.

Jelen weboldalon más weboldalak linkjeit vagy ikonjait is megtalálja – pl. Facebook Like gomb, YouTube videó linkje –, melyek az adott oldalra irányítanak. Ezek a weboldalak is cookie-kat (sütiket) használnak, amelyekre vonatkozó tájékoztatást az érintett oldalakon találja. A Yadima Kft. nem ellenőrzi harmadik felek weboldalait, és nem felelős más külső weboldalak tartalmáért.

Amennyiben Ön mégsem szeretne fogadni bizonyos típusú cookie- kat (sütiket), akkor módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedi azonosító jel elhelyezését, vagy böngészője figyelmeztetesse, amennyiben a weboldal cookie-t (sütit)szeretne küldeni. Kérjük, amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a funkciókról, és pontosítani kívánja cookie (süti) beállításait, tekintse meg internetes böngészőjének utasításait vagy segítő képernyőjét.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cookie-k (sütik) működésének korlátozásával a weblap bizonyos funkciói működésképtelenné válhatnak.

GDPR

Adatkezelési tájékoztató

Milyen adataim kezelése történik és miért szükséges az adatkezelés?

Adatkategóriák:

Azon adatait kezeljük, amelyeket szolgáltatásunk megrendelésekor vagy az információkérési űrlap elküldésekor ad meg. Az általunk kezelt személyes adatok a következők lehetnek: megrendelő személy neve, cégnév, adószám, cég székhelye, e-mail cím, telefonszám, megjegyzés. Az adatkezelés nem terjed ki a GDPR 9. cikkében megjelölt különleges adatok kategóriájának kezelésére.

Honlapunkon cookie-kat használunk, valamit a következő adatokat kezeljük a honlap látogatásakor automatikusan: IP cím, ország, használt böngésző, eszköz és operációs rendszer típusa és verziószáma, nyelvi beállítások, látogatás időpontja, honlap látogatási adatok.

Az adatkezelés célja és jogalapja:

Az Ön adatainak kezelésének egyik célja, hogy a CBD LIFE HUNGARY Kft. által kínált termékek és szolgáltatások megrendelése és az információkérés megválaszolása megfelelően történhessen. A megrendelés teljesítése céljából kezelt adatok kezelésének jogalapja az Ön és az adatkezelő között létrejött szerződés teljesítése, az információkérés megválaszolása céljából történő adatkezelés jogalapja az adatkezelő jogos érdeke. Ezeknek az adatoknak a kezelése nélkül az Ön által a megrendeléssel elfogadott ÁSZF-ben foglalt követelmények teljesítése, valamint a megrendelt szolgáltatás nyújtása, továbbá az információkérés megválaszolása lehetetlen volna.

A megrendelés teljesítéséhez szorosan kapcsolódó másik adatkezelési cél az Önnel való kapcsolattartás. Az ebből a célból kezelt adatok kezelésének jogalapja az adatkezelő jogos érdeke. Az adatkezelő jogos érdekét a szolgáltatásai teljesítése során az ügyfelekkel való hatékony kapcsolattartás képezi.

Weboldalunk működtetése céljából kezelt adatok jogalapja az adatkezelő jogos érdeke. Az adatkezelő jogos érdekét a honlap megfelelő működése képezi.

Az adatkezelő az Ön személyes adatait az együttműködés megszűnésétől esetleges jogi igényérvényesítés céljából kezeli jogos érdek alapján.

Ki és hogyan kezeli az adataimat? Ki és mit tehet az adataimmal?

Adatkezelők:

CBDLIFE HUNGARY Kft. (2615 Csővár, Madách utca 1.,+36 30 954 8522, cibdolcbd.hu, cibdolhungary.hu, cibdolmagyarorszag.hu, cibdolpets.hu, kozpont@cibdolhungary.hu)

Az adatkezelőknél az adatokhoz való hozzáféréssel rendelkező személyek:

Az adatkezelőknél az adatokhoz hozzáféréssel kizárólag azon személyek rendelkeznek, akiknek ez a feladataik ellátásához feltétlenül szükséges. Ezen személyek a következők lehetnek:

  • e-mail-es és telefonos kapcsolattartásért felelős munkatársak
  • jogi tanácsadók
  • számlázásért felelős munkatársak
  • könyvelésért felelős munkatársak

Az adatkezelők annak érdekében, hogy Önnek megfelelő szolgáltatást nyújtsanak, ezen tevékenységükből eredő feladataik ellátásához adatfeldolgozókat vesznek igénybe.

Adatfeldolgozók:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.( 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14, adószám: 14571332-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-909968, tathely.eu) – online tárhely-szolgáltatás, rendszergazdai és rendszerfelügyeleti feladatok ellátása; az adatkezelő szervereinek fizikai és operációs rendszerszintű üzemeltetése.

A Tárhely.Eu Szolgáltató Kft adatvédelmi szabályzata az alábbi linken olvasható:

https://tarhely.eu/dokumentumok/adatvedelmi_szabalyzat.pdf

Az adatfeldolgozóknál az adatokhoz hozzáféréssel kizárólag azon személyek rendelkeznek, akiknek ez a feladataik ellátásához feltétlenül szükséges. Ezen személyek a következők lehetnek:

  • tárhely adminisztrációt végző személyek
  • rendszergazdák es rendszertámogatást végző munkatársak
  • Webfejlesztő munkatárs

Meddig kezelik az adataimat?

A megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok kezelése ebből a célból addig történik, amíg arra a szolgáltatás illetve szerződés teljesítéséhez, tehát az Önnel vagy cégével való együttműködéshez szükség van. A számlázáshoz szükséges adatok megőrzése jogszabályi rendelkezés alapján a számviteli elévülés figyelembe vételével történik. A kapcsolattartási célból, illetve az információkérés céljából megadott adatok kezelése ezen célokból az Önnel vagy cégével történő együttműködés végéig tart, de mindenképpen csak addig, amíg a megfelelő cél illetve jogalap meg nem szűnik. Az adatkezelő az Ön személyes adatait az együttműködés megszűnésétől még további 5 évig kezeli esetleges jogi igényérvényesítés céljából. A honlap adatkezelése esetében az adatkezelés időtartama a látogatástól számított 2 év.

Hogyan védik az adataimat?

Az Ön személyes adatait jelszóval védett rendszerben tároljuk, melyet rendszeresen felülvizsgálunk. Személyes adatai védelmének érdekében továbbá biztosítjuk az adatokhoz való korlátozott hozzáférést, valamint a titkosított csatornán történő kommunikációt.

Milyen jogaim vannak az adatkezeléssel kapcsolatban?

az átlátható tájékoztatáshoz való jog – Ön bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatainak kezeléséről;

a személyes adataihoz való hozzáférés joga – Ön bármikor hozzáférhet az általunk kezelt személyes adataihoz;

kérésére az adatainak helyesbítéséhez, törléséhez való jog;

adatkezelés korlátozásához való jog;

adathordozhatósághoz való jog (csak a szerződés alapján kezelt adatok vonatkozásában, automatikus adatkezelés esetén);

tiltakozáshoz való jog – (Ön bármikor tiltakozhat személyes adatainak jogos érdeken alapuló kezelése ellen).

a jogorvoslathoz való jog – jogainak megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat.

Hová fordulhatok, ha jogorvoslattal szeretnék élni, vagy ha kérdésem van?

Kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek megválaszolni kérdéseit.

CBD LIFE HUNGARY Kft.

Telefon: +36 30 954 8522

E-mail: kozpont@cibdolhungary.hu

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Honlap: www.naih.hu

: +36-1-391-1400

Bírósághoz

Magyarországon a pert – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindíthatja.