Íme 5 jel, hogy a kutyád rajong érted

Azt már biztosan sokszor hallottad, hogy a leghűségesebb társad a kutyád, de azt nem biztos, hogy tudtad, hogy ez a hűséges társad konkrétan szerelmes beléd. Amikor meglát ugyanazok a hormonok szabadulnak fel benne, mint egy szerelmes emberben. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 5 jelet, ami bebizonyítja neked azt, hogy a kutyád szerelmes, egyenesen imád téged.

Mindennapi jelek

A kutyád minden áldott nap bebizonyítja neked azt, mennyire szeret: amikor játszani hív nem csak az a célja, hogy felhívja magára a figyelmedet, hanem az is, hogy megmutassa neked, te vagy a falkavezér, szeret téged, tisztel, és elfogad. Ugyanilyen szeretetnyelvi „szeretlek gazdi” üzenet tőle az is, amikor odamegy hozzád, rád hajtja a fejét. Mivel az ő szeretetnyelve az érintés, ezért amikor úgy helyezkedik, hogy hozzád tudjon érni, az is a szerelmének, a feltétlen tiszteletének a jele, ahogy a farokcsóválás is. Mondunk még 5 megdöbbentő tényt, hogy mennyire szeret téged a kutyád.

Észrevetted, hogy megajándékoz néha?

A kutyád gyakran hoz számára értékes, számodra értéktelen tárgyakat neked ajándékba. Lehet ez egy teniszlabda, egy bot, egy csiga vagy egy döglött vakond. Bármi, amit neked hoz, azt ő úgy értelmezi, hogy ajándékot hozott neked, amivel a szeretetét fejezi ki, és amire a jó válasz, ha meg köszönőd, és megsimogatod őt.

Féltékeny rád.

A kutyák – a tied is – képesek rád féltékenynek lenni. Sokszor teljesen ártalmatlan szituációkban éreznek így. Akkor ha találkozol egy másik kutyással az úton, ha elmegy valaki a ház előtt, de féltékeny lehet egy vendégre, vagy egy új családtagra, akár egy kisgyerekre is (ebben az esetben még igaza is van). A féltékeny kutya egyébként szól: ha hevesebb akkor ugatással fejezi ki a felháborodását, ha nyugodtabb, akkor elkeseredetten szomorú egy egy ilyen szituációban. Figyeld meg milyen vidámmá és milyen felszabadulttá válik abban a pillanatban amikor a féltékenységének a tárgya eltűnik.

Mindig a nyomodban van

Az egyik legerősebb jele annak, hogy a kutyád szerelmes beléd az, ha állandóan követ, ha a sarkadban van, árnyékként megy veled mindenhova. Ez számodra szinte zaklatás (nehéz például úgy fürdeni, hogy egy pár bánatos kutyaszem néz) de ő ilyenkor szerelmes, engedd neki, ha akarod.

Annyira szeret, hogy együtt akar veled aludni

Ezt tapasztalhattad már az embereknél is: valóban csak azzal szeretünk együtt aludni, aki iránt érzünk valamit. A kutyáknál is pont ugyanez történik, és a szerelmük egyik legbiztosabb jele az, ha együtt akar veled aludni. Az a kutyamennyország neki, ha ezt az ágyadban teheti, de ha ezt nem engeded akkor megelégszik azzal is, hogy rajtad aludhasson, vagy hozzád tudjon bújni, de akár az is több a semminél, ha egy szobában lehet veled.

Egyszerűen figyel rád.

Biztosan észrevetted, hogy amikor beszélsz neki figyel rád. Néha megbillenti a fejét. Ha rossz a kedved, azonnal ott terem, és meg akar vigasztalni, ha nevetsz, szinte veled nevet, ha beteg vagy, akkor el nem mozdul mellőled. Ezeket mind mind azért teszi, mert rád van hangolódva.

Ugye szeretnéd, hogy még sokáig szeressen? Ha igen akkor kattints, és védd őt állati CBD-vel.